headerimg

Of je nu je auto naar de garage brengt, je kite naar de kite reparateur of je fiets naar de fietsenmaker, je zal niet de eerste zijn die het gevoel heeft dat hij teveel betaald voor zijn reparatie.

Bij Kitecare vermoeden we dat dit gevoel ontstaat omdat er geen gevoel van verrijking plaats vindt. Immers, je had al een auto en nadat je 300 euro afgerekend hebt bij de garage krijg je exact dezelfde auto terug. De monteur is weliswaar uren aan het werk geweest om die nieuwe v-snaar te installeren maar dit is voor de meeste consumenten niet iets wat je trots aan je beste vriend laat zien, laat staan dat je er zelf gelukkig van wordt.

Lees verder...

De gratis repairclinic van Kitecare en Versus! Neem een kijkje in de keuken van onze repair. Kijk, leer en hoor hoe je het beste zelf kunt repareren en waarmee! Hoe houd je je materiaal zo lang mogelijk goed? Wij laten het je zien.

Het programma in het kort:

Datum: 6 juni 2015
Aanvang: 18.30 uur
Start clinics: 19.15 uur
Einde clinics: 22.00 uur
Borrel na afloop!

De clinic is gratis! Er staat een potje voor een vrijwillige bijdrage.
Zelf reparatiespullen nodig? Alleen op deze avond bieden wij 15 procent korting op al onze reparatieproducten.

Lees verder...

Wil je een sterk verhaal horen? Dan gaan we het over Dyneema hebben, het sterkste materiaal in de kitesurfsport. De uitvinding van Dyneema heeft een enorme rol gespeeld voor het kitesurfen, een doorslaggevende zelfs, zonder Dyneema zou onze sport niet kunnen bestaan.

Lees verder...

Helaas zien we nog te vaak kites en wetsuits die beter veel eerder bij ons langs gebracht hadden kunnen worden. Dit zou vaak een dure reparatierekening besparen en wij hadden een mooier eindproduct kunnen afleveren. Om die reden bieden we nu een gratis APK aan voor je kite, bar en wetsuit!

Lees dus snel verder!

Lees verder...

Een van de meest voorkomende schades in onze kiterepair: een kapotte bladder.
In een aantal gevallen kun je dit zelf repareren, echter zijn er ook schades aan bladders en ventielen die niet zo 1, 2, 3 te fixen zijn.

In deze blog lees je hier alles over!

Lees verder...

De gratis repairclinic van Kitecare en Versus! Neem een kijkje in de keuken van onze repair. Kijk, leer en hoor hoe je het beste zelf kunt repareren en waarmee! Hoe houd je je materiaal zo lang mogelijk goed? Wij laten het je zien.

Lees verder...

Vaak als er bij ons kites worden binnengebracht met grote scheuren, delaminerende ventielen en andere schades moeten wij het vervelende nieuws vertellen dat dit voorkomen had kunnen worden door beter met je materiaal om te gaan en je materiaal regelmatig te controleren. Omdat ook wij het vervelend vinden om dit onfortuinlijke nieuws te brengen leek het ons een goed idee om hier wat meer aandacht aan te besteden en een checklist op te stellen om ervoor te zorgen dat je niet te vaak bij ons langs hoeft te komen!

Lees verder...

Kitecare in Scheveningen groeit sterk en is op zoek naar een:

Zelfstandige en ervaren zeilmaker/ kitereparateur! (+/- 20 uur pw/ flexibel)

Ben jij handig en nauwkeurig en kun je elke reparatieopdracht bij binnenkomen naar een vakkundig einde brengen?
Wij bieden je veelzijdig werk op flexibele basis in een enthousiast team!

Lees verder...

Vaak schade aan je kites? Of wil je dit juist kostte wat het kost zien te voorkomen? Wij hebben een aantal tips and tricks op een rijtje gezet om jou langer van je materiaal te kunnen laten genieten! Het is een onoverkomelijk feit dat kites slijten tijdens gebruik, maar als kitereparateur kom je vaak kites tegen waar bij slijtage had kunnen worden voorkomen door verstandig om te springen met je materiaal. Om die reden leek het ons nuttig om wat van onze ervaringen en tips te delen om je kitegear in top conditie te houden!

Lees verder...