Hoi! Wij zijn Versus.

ONS BEDRIJF  

Versus (shop), is samen met Kitecare (reparaties), U-Stick (bladders) en TEN (ons merk) onderdeel van Ventus Sports. Dit maakt ons de meest complete kitesurfshop van Nederland! We zitten op steenworp afstand van het strand van Scheveningen. In ons pand ademt alles kitesurfen, wingen, en hydrofoilen, net als de mensen die er werken. Wij vinden een goede service vanzelfsprekend, gebaseerd op onze vele jaren ervaring met de sport(en).

VERSUS

Versus is de winkel voor al jouw kitesurf, wing, hydrofoil, en daaraan gerelateerde artikelen, de beste service en het beste no-nonsense advies. We nemen onze klanten serieus, dus geen geouwehoer uit folders, maar onze eigen ervaring en nuchter advies. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel, dat zie je niet alleen terug in de merken die wij voeren, maar ook in onze allround service. Zo bieden wij de mogelijkheid om vrijwel alle kites en boards altijd eerst te testen en krijg je bij aanschaf van een nieuw model tubekite een jaar lang het Kitecare Aftercarepakket (t.w.v. €99,-) cadeau.

Wij kiezen met onze jarenlange ervaring voor een assortiment van professionele topmerken waar je op kunt rekenen. In onze winkel vind je een kite-assortiment met onder andere Cabrinha, Naish, Slingshot, North, Core en TEN. Maar ook boards van onder andere Core en de lichtweertoppers van Flysurfer. Qua wetsuits en alles wat jou op het water warm moet houden hebben wij veel keuze uit topmerken als Patagonia, Mystic en C-skins.

Is de reparatie van je kite toch te duur en ben je opzoek naar iets nieuws of misschien wel tweede hands? Neem dan een kijkje in onze webshop. Mocht je vragen hebben schroom dan niet om even te bellen, te mailen of langs te komen in de winkel! 

Neem een kijkje in de Versus webshop

U-Stick

Uniek in Nederland is de bladder productie U-Stick die in onze repair gevestigd is. Bij U-Stick produceren wij bladders op maat. Wij zijn de enigen in Nederland met een plotter die dit kan voor alle merken en in alle maten (en daar zijn we stiekem best trots op).

Door onze samenwerking met U-Stick kunnen we binnen 3 dagen bijna elke bladder nieuw maken. Weken wachttijd voor bladders die nog uit China moeten komen is dus verleden tijd!

Ook hebben wij met U-Stick de grootste voorraad ventielen van Europa van bijna alle kitemerken. Wij hebben een grote hoeveelheid aan voorraad liggen van losse ventielen, ventielen reparatie kits, one-pump slangetjes enzovoort. 

Ben je van plan je eigen kite te gaan repareren en heb je hier nieuwe bladders en/of ventielen voor nodig? Neem dan een kijkje op de U-Stick website! 

Neem een kijkje op de U-Stick web​​​​site