Reparatie van kite lijnen en bridles

De lijnen van je kite zijn gevoelig voor slijtage door UV, zand, zout en andere zaken waar ze mee in aanraking komen. Bij Kitecare gebruiken wij hoogwaardig voorgerekt Dyneema voor het repareren of dupliceren van lijnen en bridles. Ook zorgen wij ervoor dat je de lijnenset niet meer na hoeft te stellen en dat je bar of kite weer helemaal goed is. Liever zelf aan de slag? Nieuwe lijnen zijn ook los te bestellen bij ons in de shop.

Inkorten van kite lijnen

Kitecare biedt ook de mogelijkheid om je kitelijnen in te korten of te verlengen. Is je lijn gebroken aan één van de uiteinden? Dan korten wij al je lijnen een stukje in, met behulp van nieuwe sleeves of splices zodat je je lijnen niet weg hoeft te gooien. Zoek je juist extensions voor je kitelijnen? Kitecare maakt zelf extensions in elke gewenste lengte. Onze standaard lengtes zijn ook te vinden in de shop.

Indicatieprijzen Lijnreparaties:

Kitelijnen 300kg Dyneema: €1,00 per meter
Kitelijnen 500kg Dyneema: €1,40 per meter
Montage lijnen € 25,- 

Sleeven / Splicen: €10,- p/st 
Depowerkoord: €10,- per meter (ex. bewerking)

Leaderlines (zijkanten bar) €3,- per meter
Bridle lijnen: €2,- per meter (ex. bewerking)

Of bekijk de hele prijslijst hier: 

Reparatie Aanmelden /​​​​ Offerte Aanvragen

Kite bridles en pulleys voor all merken

Kitecare heeft een breed assortiment aan kitepulleys en bridlelijn op voorraad, ook los verkrijgbaar in de shop. We gebruiken bij onze reparaties uitsluitend pulleys van Ronstan, bekend uit de zeilwereld en producent van pulleys van zeer hoge kwaliteit. 

Reparatie Aanmelden / Offerte Aanvragen​​​​